неделя, 13 септември 2009 г.

Zeitgeist - Духът На Времето

What do Christianity, 9/11 and The Federal Reserve all have in common ?

С български субтитри :



Info

Zeitgeist: The Movie - Духът на времето : Филмът !


Режисьор: Питър Джоузеф
Участват:
Осама Бин Ладен ... (архивни снимки)
Джордж Буш ... (архивни снимки)
Адолф Хитлер ... (архивни снимки)
Жанр: Документален / Исторически
Година: 2007
Държава: САЩ
Официален сайт

Сюжет: “Zeitgeist The Movie” е документален филм от 2007 година, продуциран от Питър Джоузеф. В него се разглеждат хипотезите за мита за Исус и религиите като цяло, атаките от 11/09 и последвалите войни в Афганистан и Ирак, както и войната срещу тероризма, както и много интересни факти за Федералният банков резерв на щатите, също така и много други конспирационни теории свързани с тези три основни теми. Той е пуснат онлайн, чрез Google Videos през 2007. Филма бързо става популярен заради безплатното си разпространение и последвалите коментари.
Филмът се дели на три част:
Part I: "The Greatest Story Ever Told"
Part II: "All The World's A Stage"
Part III: "Don't Mind The Men Behind The Curtain"

Може да го гледате директо от:
--> Официалният сайт на Zeitgeist със БГ субтитри е <--

--> Gogle Video <--

Или да си го свалите от торентракерите:
zamunda.net ( 700mb , Сийдъри: 470 )
arenabg.com ( 700mb , Сийдъри: 213 )
thepiratebay.org (700mb , Сийдъри: 216 )

bg sub тук

http://my-fan.blogspot.com

http://11septemberbgtimes.blogspot.com

Zeitgeist The Movie !

В голяма опасност сме!

Защото вие и още 62 милиона други американци ме слушат в момента. Защото по-малко от 3% от вас четат книги. Защото по-малко от 15% от вас четат вестници. Защото единствената истина, която знаете идва от телевизията. В момента съществува цяла една генерация, която не знае нищо, за това което не е дошло от телевизията! Телевизията е госпъл. Висше откровение. Телевизията сваля и издига президенти, папи, премиери. Телевизията е най-страшната проклета сила в целия безбожен свят и жална ни майка, ако попадне в ръцете на грешни хора! Защото когато най-голямата компания на света господства с огромната, проклета пропагандна сила в целия безбожен свят кой знае каква простотия ще бъде представена като истина от този екран!

Така че ме слушайте. Чуйте ме! Телевизията не е истината. Телевизията е проклет увеселителен парк! Телевизията е цирк, карнавал, пътуваща прупа акробати, разказвачи на приказки, танцьори, певци, жонгльори, панаирни изроди, звероукротители и футболни играчи. Бизнес за убиване на скуката. Но вие хора, седите там, ден след ден, нощ след нощ, всякакви възрасти, раси, убеждения. Ние сме всичко, което вие знаете. Започвате да вярвате в илюзията, която правим тук. Започвате да вярвате, че телевизията е реалност, а вашите собствени животи не съществуват. Вие правите всичко, което ви казват по телевизията! Обличате се, ядете, отглеждате децата си както по телевизията. Дори мислите като по телевизията. Това е масова лудост, вие сте манияци!

За Бога хора, вие сте истински!

Ние сме илюзията!

Цитат от филма Zeitgeist The Movie. На мен ми хареса въпреки конспиративния си характер. Няма как аз да мога да преценя, дали това, което се казва във филма е истина и затова схващам основната му идея, като подтик за мислене, като подтик всеки човек да се обърне към себе си и със собствените си сетива, със собствения си разум и собственото си сърце да се опита да намери истината - своята истина, а не да вярва безрезервно на медиите. The Secret, Вода и Zeitgeist много си приличат и като изработка и като замисъл и затова ми харесват - защото ни карат отново да станем индивиди ида не позволяваме да ни манипулират. Препоръчвам на всеки!http://djekova.info

>>>

България Таймс

Последователи

Blog Archive

Моят списък с блогове

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP